rsz_img_1258
rsz_img_1257rsz_img_1258IMG_2659IMG_2658IMG_2657 (1)IMG_2656 (1)marime

Mănuși piele damă cerb

175.00 lei

Șterge selecția

Pielea de cerb folosită de noi provine din Finlanda. Aceasta are o textură plăcută la atingere, mănușa se mulează perfect pe mâna dumneavoastră astfel încât te ajută la o aderență sporită asupra volanului. Toate culorile disponibile le găsiți în pozele atașate.

Cod Produs: Lauto1. Categorie: .

Descriere Produs

Este o mănușă auto pentru dame care poate fi asortată la mașina dumneavoastră. Avantajele mănușilor din piele pentru condus sunt următoarele: mâna nu transpiră în timpul condusului, deoarece mănușa este perforată atât în palma cât și pe pertea de sus, aceste mănuși din piele îți oferă și o mai bună aderență și control asupra volanului. Indiferent de perioada de timp a anului,mănușile auto oferă un confort pe timpul conducerii.

Informații adiționale

Culoare

crem/gringo

Marime

6.5, 7, 7.5, 8, 8.5

Manusi pentru

Femei

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Mănuși piele damă cerb”

css.php

Stimați clienți! Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că magazinul nostru online va fi închis de la data de 4 August 2020. Magazinul se va redeschide în date de 23.August 2020,Comenzile plasate începând din data de 4 August vor fi livrate pana la sfarsitul lunii August. Dacă doriti anularea comenzii va rugam sa ne lasati un mesaj. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!