×
SUNTEM IN VACANTA PANA IN DATA DE 10 AUGUST 2017
Inchide

Transport si retururi

Transporturi

 

Timpul de productie 1-2 zile

Taxe trasport:

- GLS (livrare in toata tara, 1-3 zile lucratoare) 15 lei.

- Prioripost (Posta Romana, 3-5 zile lucratoare) 15 lei.

- Transport gratuit la comenzi mai mari de 300 lei

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente vizibila ale produsului,in cazul in care produsul nu este primit in stare perfecta va sfatuim sa ne contactati pentru a returna articolul,iar noi vom schimba in cea mai scurta perioada de timp pe cheltuiala noastra dupa primirea produsului reclamat.

Nu vom suporta taxele de transport  in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.In aceste cazuri Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! Puteti opta si pentru returnarea banilor,dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

In cazul in care nu ati ales in mod corespunzator marimea corecta conform instructiunilor suntem dispusi pentru preschimbarea produsului ,cheltuielile de transport fiind suportate la retur de catre client iar cheltuielile de transport pentru produsul nou vor fi suportate de firma noastra.

Vă reamintim să probați produsul fără să-i scoateți eticheta, deoarece magazinul nostru online, Manusidinpiele.ro nu acceptă returnarea produselor decât în cazul în care acestea sunt în aceeași stare în care au fost livrate la dumneavoastră.

Va recomandam ca in cazul in care doriti a returna un produs, să ne anunțați în prealabil telefonic.

Restituirea banilor se face numai intr-un cont bancar indicat de client fara cheltuielile de transport achitate.

Retururi

Puteți returna produsele achiziționate de pe website-ul www.manusidinpiele.ro, fără penalități , în termen de paisprezece (14) zile lucrătoare de la primirea lor.

Pasii pe care trebuie sa urmati sunt urmatoarele:

1. Produsul trebuie ambalat intr-o cutie pentru a nu deteriora produsul.

2. Va sfatuim sa sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,

Adressa de returnare a coletului : Hungant Business S.R.L  , 547367 Corunca , Jud.Mures , Strada Principala Nr.140/A

Telefon: 0743385077  , Fix:0265260159 sau 0265260865

Costurile de transport pentru retururi vor fi suportate dupa cum urmeaza:

1.In cazul in care clientul doreste sa trimita inapoi pentru returnarea banilor din orice motiv in termen de 14 zile lucratoare cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.

2.In cazul in care clientul doreste sa schimbe produsul cu un alt produs cheltuielile de transport sunt suportate de catre client atat pentru retur cat si pentru trimiterea noului produs catre client.

3.In cazul in care clientul doreste sa schimbe produsul datorita marimii necorespunzatoare alese cheltuielile de transport catre firma noastra sunt suportate de catre client iar returul noului produs catre client vor fi suportate de catre firma noastra.

4.In cazul in care clientul returneaza produsul pentru orice deficienta vizibila ,sau produsul nu a fost  primit in stare perfecta cheltuielile de transport vor fi suportate de catre firma noastra atat la retur cat si la preschimbare.In acest caz va sfatuim sa ne contactati telefonic pentru a va trimite curierul pentru ridicarea produsului necorespunzator de la dumneavostra. Tel.0743385077  , Fix:0265260159 sau 0265260865

Ramburs de returnarea banilor:

Timpul de ramburs depinde  de politicile bancii de  unde aveți cardul de credit sau cardul de debit, dar nu va depăși 30 de zile de la data returnării.

Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar sau prin ramburs, numai in contul persoanei care a plasat comanda.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci când următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

  • Produsele nu trebuie să fi fost folosite, purtate, spălate sau deteriorate;
  • Starea produsului trebuie sa fie aceeasi pe care a avut-o la momentul achizitiei.
  • Eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neutilizate și cu toate documentele originale.
css.php