manusi fara degete din piele negru galbenmanusi fara degetepentru dame din pielemanusi fara degete din piele negru rosumanusi fara degetepentru dame din pielemanusi fara degete din piele negru orangemanusi fara degetepentru dame din pielemanusi fara degete din piele negru albastrumanusi fara degetepentru dame din piele

Mănuși din piele cu degete scurte pentru dame croshetat in diferite culori

190.00 lei

Golește

Aceste mănuși uimitoare pot fi pentru tine un accesoriu care nu te lasă să treci neobservat. Avantajele mănușilor de piele pentru condus sunt următoarele: mâna nu transpiră în timpul condusului, o mai bună aderență și control asupra volanului. Indiferent de perioada de timp a anului, mănușile auto oferă un confort pe timpul conducerii. Mănuși din piele de cerb cu degete scurte, se mulează perfect pe mână, deoarece partea superioară este realizată din bumbac prelucrat manual, iar palma si restul accesoriilor sunt realizate din piele de cerb. Toate nuanțele disponibile le găsiți în pozele de mai jos.

 

Descriere

Mănuși din piele cu degete scurte pentru dame, din piele de ovina, provenită din Italia, care se accesorizează simplu și rafinat la ținuta dumneavoastră. Partea superioară a mănușii este realizată din material textil croșetat, mulându-se perfect pe mâna dumneavoastră.

Manusi de condus Cadoul Perfect.

Va rugam sa masurati mana exact dupa ghidul noastra de marimi.

 

Informații suplimentare

Culoare

, , ,

Marime

, ,

Manusi pentru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mănuși din piele cu degete scurte pentru dame croshetat in diferite culori”

css.php