Cum cumpăr?

Selectarea produselor dorite

În momentul În care ați găsit un produs pe care doriți să îl achiziționați, apăsați pe butonul Adaugă in coș. Veți fi apoi direcționat automat către pagina de vizualizare a Coșului de cumpărături, unde aveți opțiunea să vizualizați lista de produse existente in coș, să modificați cantitățile pe care doriți să le achizitionați sau să renunțați la unul, mai multe sau toate produsele introduse in coș. Pentru a vă întoarce din nou la site și a adăuga alte produse in coș, acționați butonul Continuă cumpărăturile.

Informații despre expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsați pe butonul Trimite comanda.  În cazul în care informațiile pentru plată sunt diferite de informațiile pentru expediere, selectați opțiunea Completează o nouă adresă pentru plată și introduceți informațiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectați metoda de plată pe care o preferați și folosiți câmpul Comentarii comandă, care vă permite să trimiteți eventuale informații suplimentare. După ce v-ați asigurat că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile practicate, apăsați butonul Trimite comandă pentru a trece la pasul următor.

În funcție de caracteristicile comenzii Dvs. și de opțiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veți putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

Întrebări generale

Trebuie să am cont pentru a putea cumpăra?

Pentru a face cumpărături pe acest site, nu este necesar să vă creeați un cont de utilizator.

Pot afla informații despre comenzile anterioare?

Puteți consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesând secțiunea Stadiu comandă.

Doresc să achiziționez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site sau telefonic.

Doresc să obțin informații suplimentare, care nu se regăsesc pe site. Cum procedez?

În acest caz, vă rugăm să ne contactati folosind formularul de contact sau telefonic.

css.php